Šuhajdy s arašidovým maslom


12 minút - príprava
0 minút - pečenie/varenie
6 porcií


   3 lyžice arašidového masla

   3 lyžice práškového cukru

   plátok rastlinného masla

   120g čokolády na varenie

   1 lyžica kokosového oleja


Postup

Čokoládu roztopte spolu s kokosovým olejom. Plnku si pripravte tak, že vymiešate arašidové maslo s plátkom rastlinného masla a práškovým cukrom. Do papierových košíčkov rozdeľte najskôr polovicu roztopenej čokolády, potom dajte za lyžičku plnky do každého. Pobúchajte s formou, v ktorej máte košíčky po stole, aby plnka sadla a zalejte ju druhou vstvou čokolády. Dajte do chladničky odpočívať aspoň na hodinu.

Tipy

Možete šuhajdy ozdobiť vlašským orechom alebo mandľou.